Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esittely

Olen kasvattanut perhoskoiria vuodesta 2004 alkaen. Tuiscalo's kennel nimi on hyväksytty FCI:ssä 9.11.2005, olen käynyt kasvattajan peruskurssin vuonna 2005 ja kasvattajan jatkokurssin 2019. Työskentelen tällä hetkellä Yksikön johtajana Mehiläinen OY palveluksessa.  

Kennelin ja toiminnassa ja tapahtumissa on ollut niin myötä- kuin vastoinkäymisiä, mutta nämä ovat antaneet uutta potkua kasvatustyön kehittämiseen. Tämä lienee harrastuksista se, jossa et voi koskaan olla valmis tai luulla osaavasi kaiken. Haasteita tulee ja menee, joskus joutuu ottamaan pieniä riskejäkin, mutta näin mahdollistetaan myös tulosten saanti:) Yritän kuitenkin tehdä kasvatustyötä maltilla elämää kunnioittaen ja ymmärrän myös sen, ettei loputtomilla testaamisilla ja tutkimisilla saavuteta mitään "takuutulosta", vaan niin kauan kuin on elämää, on riski virheisiin olemassa. 

Kaikki kodissamme asuvat yksilöt ja rodut on harkittu tarkoin että sopu säilyy eivätkä koirat ole vaarallisia toisilleen tai omaa sellaisia ominaisuuksia että siitä syystä joku jouduttaisiin eristämään.

 

 

Kotimme sijaitsee Pohjois-Savossa, Vesannon Niinivedellä. Kodissamme on tilaa nykyiselle eläinmäärälle sekä muutamalle satunnaiselle kävijälle, mutta eläinmäärää ei tulla lisäämään jotta kaikille voidaan taata yksilöllinen hoiva, turvallisuus ja tila hengittää, myös meille ihmisille.

 

 

Kodissamme kasvaa myös kolme metsästyskoiraa beaglet Harmi & Ruuti ja bracco italiano Huilu. Pihapiirissämme voit nähdä myös noin kymmentä eri kanarotua, ankkoja, viiriäisiä ja lampaita.

 

Eläinten lisäksi harrastan mm. laskettelua, golfia, moottoripyöräilyä ja metsästystä

 

 

Pyrin tekemään aktiivisesti yhteistyötä muiden kenneleiden  kanssa, mutta minulta et tietoa muiden kasvattajien asioista saa. Kerron mielelläni jos tiedän jossain vapaita pentuja olevan, mutta muut asiat saa kyselijä selvittää itse:) Juoruihin en reagoi ja hyvän kennelin etsimisessä on ostajan syytä olla aktiivinen. Annan itse palautetta yhteistyökumppaneilleni  jos näen jossain olevan mielestäni enemmälti huomautettavaa tai korjaamisen varaa, enkä luonnollisesti ohjaa pennunostajia kasvattajille joita en tunne tai joihin en itse luota.