Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Tuiscalo´s kennelin puuhastelijana toimin minä, Tuija

Työskentelen Yksikön johtajana Mehiläinen Oy:n palveluksessa Pielaveden lähistöllä Säviällä.

Teen kasvatustyötä sivutoimisesti toiminimellä ja maksan verot jokaisesta pentueesta Suomen valtiolle.

Olen Suomen Papillon -ja Phaleneyhdistyksen jäsen.

Suosittelen rotuyhdistykseen liittymistä kaikille rotujen parissa puuhasteleville

www.spphy.fi

Kuulun myös Salpausselän koirankasvattajiin:

http://www.koirankasvattajat.fi/

ja Suomen Koirankasvattajiin, SuKoKaan

http://sukoka.fi/

 

Suomen Rotukissayhdistykseen:

www.surok.fi

 

Ja tietenkin

Suomen Kennelliittoon:

www.kennelliitto.fi

Suomen Kissaliittoon:

www.kissaliitto.fi

Esittely

 

Tuiscalo's kennelin toiminta on virallisesti alkanut vuonna 2004.

Kennelin ja toiminnassa ja tapahtumissa on ollut niin myötä- kuin vastoinkäymisiä, mutta nämä ovat antaneet uutta potkua kasvatustyön kehittämiseen. Tämä lienee harrastuksista se, jossa et voi koskaan olla valmis tai luulla osaavasi kaiken. Haasteita tulee ja menee, joskus joutuu ottamaan pieniä riskejäkin, mutta näin mahdollistetaan myös tulosten saanti:) Yritän kuitenkin tehdä kasvatustyötä maltilla elämää kunnioittaen ja ymmärrän myös sen, ettei loputtomilla testaamisilla ja tutkimisilla saavuteta mitään "takuutulosta", vaan niin kauan kuin on elämää, on riski virheisiin olemassa.

Kaikki kodissamme asuvat yksilöt ja rodut on harkittu tarkoin että sopu säilyy eivätkä koirat ole vaarallisia toisilleen tai omaa sellaisia ominaisuuksia että siitä syystä joku jouduttaisiin eristämään.

 

 

Kotimme sijaitsee Pohjois-Savossa, Vesannon Niinivedellä. Kodissamme on tilaa nykyiselle eläinmäärälle sekä muutamalle satunnaiselle kävijälle, mutta eläinmäärää ei tulla lisäämään jotta kaikille voidaan taata yksilöllinen hoiva, turvallisuus ja tila hengittää, myös meille ihmisille.

 

 

 

Kodissamme kasvaa myös kaksi metsästyskoiraa beagle Harmi ja bracco italiano Huilu. Avopuolisoni Kimmo on intohimoinen metsästäjä ja tuota lajia aloitellut hiljalleen itsekkin.

 

 

Eläinten lisäksi harrastan mm. laskettelua, golfia ja moottoripyöräilyä

 

Aika ei käy pitkäksi ja liikettä riittää. Minua saattaa olla joskus vaikea tavoittaa ja sähköposti onkin varmin yhteydenottokeino. Jos soitat enkä vastaa, jätä viesti vastaajaan jos haluat että soitan sinulle takaisin, sillä muutoin en sitä tee.

 

                  ... ja se oli par 3:lla birdie:)

 

Pyrin tekemään aktiivisesti yhteistyötä muiden kenneleiden ja kissaloiden kanssa, mutta minulta et tietoa muiden kenneleiden tai kissaloiden asioista saa. Kerron mielelläni jos tiedän jossain vapaita pentuja olevan, mutta muut asiat saa kyselijä selvittää itse:) Juoruihin en reagoi ja hyvän kennelin tai kissalan etsimisessä on ostajan syytä olla aktiivinen. Annan itse palautetta yhteistyökumppaneilleni  jos näen jossain olevan  mielestäni enemmälti huomautettavaa tai korjaamisen varaa, enkä luonnollisesti ohjaa pennunostajia kasvattajille joita en tunne. Otan toki tätä palautetta vastaan myös itse.